Tuesday, 19 June 2012

0

Fikmin Sunda: Béda

  • Tuesday, 19 June 2012
  • Unknown
  • Share
  • “Meni aranteng ih. Hoyong susu?” ceuk Erny ka budak jeung salakina nu keur pogot nongton TV. “Hoyong!” ceuk budakna. “Hoyong atuh..” ceuk salakina, bari nyéréngéh. Ti dapur, Erny mawa susu sagelas. Kesit leungeun budak nyamber gelas, glek glek, susu langsung béak. Tuluy ngajebian bapana. Indungna nyéréngéh. Bapana ukur heuay. Irungna beureum…
    [19 Juni 2012 19:21:45]

    0 Responses to “Fikmin Sunda: Béda”

    Post a Comment

    Subscribe