Thursday, 1 February 2007

0

Sajak Sunda: Sumalindung

  • Thursday, 1 February 2007
  • viddaily
  • Share
  • Najan liwung kakurung tungtung
    Najan muyung kakurung layung
    Jung sumalindung kanu Agung
    Duh, Gusti wiati pangarti
    Nu sajati mariksa ati
    Nu rancage ngawasa simpe hate
    Nu ngatur sesa umur
    Nu suci ngaraksa wanci
    Salawasna hirup jeung pati moal pahili
    Najan gumulung digelung untung
    Najan nangtung manggung di gunung
    Jung sumalindung kanu Agung

    Duh, Gusti malati sanubari
    Anging Anjeun nu surti
    hariring kuring
    Boh eunteup dina keukeup raheut
    Boh eunteup dina keukeup geugeut
    Salawasna teuteup Anjeun tuhu dina puhu kalbu…
    Sumedang, Februari 2007

    0 Responses to “Sajak Sunda: Sumalindung”

    Post a Comment

    Subscribe