Thursday, 1 February 2007

0

Sajak Sunda: Pasiksak

  • Thursday, 1 February 2007
  • Unknown
  • Share
  • Clik clak clik clak
    cikikik cakakak
    Nu nyiksik nu nyaksrak
    Teu nampik mung namprak
    Nu centik nu ngajak
    Ngarenghik nulak taktakClik clak clik clak
    cikikik cakakak
    Niliktik nalaktak
    Nu calik nu nangkarak
    Nu malik nu murak awak
    Nu gigisik nu ngagalaksak
    Clik clak clik clak
    Nu balik nu pasiksak

    Februari 2007

    0 Responses to “Sajak Sunda: Pasiksak”

    Post a Comment

    Subscribe