Thursday, 1 June 2006

0

Sajak Sunda: Harta Sajati

  • Thursday, 1 June 2006
  • viddaily
  • Share
  • Baluas emut mangsa lawas
    kagagas keur meuntas
    tipoek ka caang
    nu dengdek keur leumpang
    ditengkas ku bedas cadas
    nu neang bagja ceuk beja
    nu nyiar welah guligah
    Dibedahkeun cimata
    pikeun ngaguar harta dunya
    Gening harta teh didieu,
    tibelat nu wening ka
    Gusti nu suci…
    Juni 2006

    0 Responses to “Sajak Sunda: Harta Sajati”

    Post a Comment

    Subscribe