Sunday, 1 March 2009

0

Sajak Sunda: Eunteung Katineung

  • Sunday, 1 March 2009
  • viddaily
  • Share
  • inspired by mien ardiwinata
    layung koneng namperkeun katineung
    duriat geus mangsana manjangan, jungjunan
    nyangsaya nyarandekeun hate
    teu wasa, ngelemeng kasaput simpe
    ngagerihan, muntang hariwang
    didieu pisan, cihujan nyangkaruk dina lamunan
    naha imutna bet teu raat-raat
    rumingkang mawa napak tilas
    mangsa dua rasa ngagalura
    pirang-pirang kalangkangna
    miripis mungkas tembang girimis
    gulinggasahan, cuang cieung ngarasa keueung
    nedunan katresna, ngagugulung kasono
    kamemelangan…
    layung koneng namperkeun katresna
    namper wening jadi eunteung katineung
    aya duriat nu manjangan, jungjunan
    beueus rasa ku kumelip kiceup kaasih nu lawas
    mugia manjang, mugia salawasna aya dina ridho Gusti

    0 Responses to “Sajak Sunda: Eunteung Katineung”

    Post a Comment

    Subscribe